KINESISK

AKUPUNKTUR CENTER

Forside

Behandling

SpecialBehandlinger 

Priser

Klinikken

Om mig

Tidsbestilling

Kontakt

 

Treatments in accordance with seasonal conditions 


Forårssæsonens Behandling -Orientalsk Massage (fra marts til maj)

 

Den antikke kinesiske terapi er Wushu terapi, som har synkroniseret den kultur og ånd af kinesiske kung fu over en lang periode. Vi kalder det yderste af kød og knogler og muskler som spidsen, for eksempel, er håret spidsen af blod, tungen er spidsen af kød, tænderne er spidsen af tone, kloen er spidsen af musklen. Den kinesiske terapi kombineres med visdom wushu helbredssystem, som har til formål at fremskynde blodcirkulationen, fremme spændstighed og intensiteten af muskler og at aktivere nogle endokrine kirtler. Det er den bedste terapi og adjudant terapi for ældre, civile udstationerer arbejdstagere, kronisk sygdom, neurasthenics og fordøjelsesfremmende funktionelle henfaldsprodukter patienter.Elektronisk Akupunktur (uden nåle)

Akupunktur er en terapeutisk metode fra traditionel kinesisk medicin, med rødder, der rækker tilbage til oldtiden. Akupunktur pinots kan bruges til direkte at regulere vitale energi eller "Qi", der bevæger sig gennem kroppen via meridianerne. Hver akupunktur punkt er forbundet med en bestemt organ system. Når en akupunkturpunkt stimuleres, kan funktionen af de respektive organsystem også stimuleres.


Er du bange for nåle?

Den elektroniske akupunktur enhed tillader denne form for terapi uden at anvende nåle. Den kan bruges til at behandle mange smerter, herunder Allergi-relateret forkølelse menstruation-relaterede smerter, mavesmerter, hovedpine, forhøjet blodtryk, lavt blodtryk, lændesmerter, tandpine, nakke, knæ, skulder og albue smerter, kvalme og opkast.


Tilbage

 

Copyright (C) 2012      Ordrupvej 70B, st tv Charlottenlund      Tlf: +45 60 46 60 34      Email: kontakt@akupunktur-center.dk