KINESISK

AKUPUNKTUR CENTER

Forside

Behandling

SpecialBehandlinger

Priser

Klinikken

Om mig

Tidsbestilling

Kontakt

 

Peppermint Aloe Fodbehandling

 

Fødder er nedsænket i varmt vand infunderes med kinesisk urtemedicin. Hver fod derefter afstødes med en mild scrub af æterisk olie og pinetree. Efter denne udrensning ritual den døde hud fjernes med varmt "Pebermynte" håndklæder og derefter dyppet i en balje med varmt paraffin. Mens den varme voks går på arbejde, nakke og skulder masseres. Eendelig den voks er skrællet, efterfulgt af en massage og moistursing med fløde.

Denne behandling har en stor indvirkning på den perifere nerve følelsesløshed og blodcirkulation. Det er også så nyttigt for patienter med vinterkulden hænder og fødder samt med revner hud.

Da behandlingen virker relativt kompliceret, vil vi kun modtage én kunde per dag. Behandlingen tager 100 minutter, Kinesisk te og frugt serveres også i løbet af denne behandling.

Denne behandling er en af de mest populære emner på mange 5-stjernede hoteller, især i Four Seasons Hotel og Hyatt Hotel. Jeg har engang lavet denne behandling for fyrster latin musik Ricky Martin i Hyatt Hotel, selvom det var lang tid siden, jeg er stadig så stolt af det.

Kunderne anbefales at foretage reservationer via e-mail.


Tilbage


Copyright (C) 2012      Nordre Fasanvej 144 2000 Frederiksberg      Tlf: +45 50 65 14 40      Email: kontakt@akupunktur-center.dk