KINESISK

AKUPUNKTUR CENTER

Forside

Behandling

SpecialBehandlinger

Priser

Klinikken

Om mig

Tidsbestilling

Kontakt

 

Om Mig

 

Mit navne er Li. Jeg er uddannet i Traditionel Kinesisk Medicin, fra Shanghai Traditional Universe of Medicin. Efter at jeg færdigjorde min uddannelse, arbejdede jeg på Shanghai International Hospital i 2 år, hvor jeg fungerede som læge med speciale i akupunktur og akupressur.

Ud over min uddannelse som læge i Traditionel Kinesisk Medicin, har jeg også sideløbende taget uddannelser i Fodterapi, Qi Gong og Tai Ji.

Siden 2008 har jeg arbejdet i forskellige akupunkturklinikker i Danmark, og i 2011 startede jeg min egen akupunkturklinik på Frederiksberg, men pga. et voksende antal patienter har jeg nu valgt at flytte min klinik til helt nye og større lokaler i Ordrup, i håb om at jeg kan hjælpe endnu flere mennesker med fysiske problemer, ved at benytte min mange årige kompentencer inden for Traditionel Kinesisk Medicin, hvor akupunktur og akupressur benyttes til at løse komplekse skader og længerevarende fysiske problemer.


Tilbage


Copyright (C) 2012      Ordrupvej 70B, st tv Charlottenlund      Tlf: +45 60 46 60 34      Email: kontakt@akupunktur-center.dk