AKUPUNKTUR MOD ALLERGIER

Akupunktur mod eksem og nældefeber 

Akupunktur mod eksem og nældefeber hjælper for de fleste, så de kan blive fri for/få lindret symptomerne og kan leve et mere normalt liv igen. Med akupunkturbehandlinger kan du blive fri for din kløe og hævede, røde områder, som er symptomerne på bl.a. eksem. Vi har stor erfaring med at behandle nældefeber, så kontakt os idag og lad os hjælpe dig med at slippe af med dine gener. 

Jeg har gode erfaringer med akupunktur behandlinger og med håranalyse til behandling af eksem og nældefeber. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod pollenallergi (høfeber)

Allergi og høfeber kan effektivt behandles med akupunktur. Ved at styrke din krops immunforsvar reduceres generne ved allergier og høfeber kraftigt. Akupunktur beroliger og afbalancerer immunforsvaret så det ikke går i overarbejde. Dvs. akupunkturen mindsker symptomerne her og nu. Symptomerne kan være øjne der løber i vand, kløe i øjne, næse og svælg og på kroppen, vejrtrækningsproblemer astma og nysen. Faktisk er allergi og høfeber blandt de sygdomme, vi behandler mest – og med størst succes. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod fødevareallergi

Akupunktur hjælper dig med din fødevareallergi, fordi behandlingen kan starte cirkulationen i din fordøjelse, så du kan komme af med det de stagnationer som kan være i tarmene. Behandlingen kan også hjælpe med at genskabe kropsvæsker som bruges i tarmforen, så maden lettere kan komme igennem systemet. Behandlingen virker også antiinflammatorisk, og kan fjerne betændelse i tarmene, det giver balance i din fordøjelse. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

AKUPUNKTUR MOD STRESS OG SØVNLØSHED

Akupunktur hjælper dig, hvis du føler dig stresset, nedtrykt og i ubalance.

Når du er stresset, bliver din krop drænet for energi. Dine stresssymptomer udspringer af din manglende energi, og du risikerer at havne i en dårlig cirkel, som i værste fald kan føre til, at du bliver udbrændt.

Akupunktur mod stress hjælper din krop tilbage til dens solide, stabile balance ved at rense ud i de blokeringer, der forhindrer den i at fungere optimalt. Langsomt vil du mærke, hvordan din krop genvinder sin energi – og hvordan dit overskud bliver større og større. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod tinnitus

Mennesker med tinnitus fortæller, at der er en lyd inde i øret, der ikke kommer udefra. Vi har gode erfaringer med at fjerne eller reducere tinnitus på vores akupunktur klinik i København. En akupunkturbehandling mod tinnitus her på klinikken indeholder en lokalbehandling omkring ørene, for at øge blodgennemstrømningen af indre øre, samt afspænding af kæbeledet og de omkringliggende muskler – og det kunne være tilstande som stress, forhøjet blodtryk eller spændinger omkring nakke og kæber. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod søvnløshed

Lider du af søvnløshed? Sover du uroligt, vender og drejer du dig i løbet af natten, vågner du alt for tidligt eller har afbrudt søvn? Akupunktur mod søvnløshed har vist sig at være effektiv. Akupunkturen dig til at give dig ro i sindet og sætte tingene i balance, så du igen kan sove godt om natten. Vores behandling er en kombination af akupunktur, cupping, akupressur og Gua Sha. Ved at bryde den onde cirkel, kan vi genetablere balancerne i din krop og i dit sind, så din søvnløshed gradvist forsvinder . 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod snsigtslammelse 

Ansigtslammelse (Facialisparese) er en lammelse i ansigtet, der skyldes en skade af ansigtets bevægelsesnerve (nervus facialis). Akupunktur mod ansigtslammelse er brugen af akupunkturnåle til at stimulere et overfladeområde og dermed fremme en jævn strøm af Qi og blod. Dette medfører at, nervevævet reparerer nervefunktionener og reducerer smerterne.

Jeg har gode erfaringer med akupunktur behandlinger ansigtslammelse, kan lave en behandlingsplan specielt til dig. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod apopleksi (slagtilfælde) følgesygdomme 

Når en patient med apopleksi kommer til sin første konsultation i vores afdeling for neurologisk genoptræning, bliver der altid lavet en grundig undersøgelse med relevante tests, så vi kender omfanget af de fysiske og neurologiske skader, I samarbejde med patienten en konkret målsætning og en behandlingsplan.

Vi kan desværre ikke love, at alle patienter med apopleksi fuldt ud får deres gamle kompetencer tilbage igen. Hvad vi kan love, er, at vi vil gøre alt, hvad der er i vores magt, for at vores patienter får den bedste genoptræning hos os med henblik på at generhverve så meget af deres oprindelige førlighed som muligt.

Vi har heldigvis rigtig mange positive patienthistorier, som alle bekræfter os i, at genoptræning af skader efter apopleksi virker. Det er klart, at det er bedst at komme i gang så hurtigt som muligt efter en eventuel hospitalsindlæggelse, men tøv ikke med at kontakte os, selvom du har været hjemme i noget tid. Det er aldrig for sent at begynde på genoptræning. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

AKUPUNKTUR MOD SMERTER

Akupunktur mod frossen skulder 

Frossen skulder er en betændelse (inflammation) af ledkapslen, som omgiver skulderleddet.

Bindevævet i ledkapslen skrumper og klistrer efter nogen tid sammen med ledhovedet. Dette resulterer i langvarige smerter og meget nedsat bevægelighed i skulderen. Tilstanden udvikler sig snigende med smerter og stivhed i skulderleddet. Ved vedvarende skuldersmerter, der ikke forsvinder af sig selv. Lægen vil foretage en grundig undersøgelse af skulderen. Der hvor akupunktur er unik på sit områder er at man med det samme mærker at der sker noget med smerterne, nogen gange forvinder i helt, andre gange bliver et store smerter området til et punkt. Det sker fordi at man udligner et tryk i en skadet meridian over til en frisk meridian, når forsvinder kan cirkulation begynde og kroppen reparere sig selv. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod nakke- og skuldersmerter 

For nogle kan nakke – og skuldersmerter opstå pludseligt. Som regel kommer smerterne dog gradvist. Det sker ofte på grund af en række uheldige sidde-, løfte-, stå- og liggestillinger. Akupunktur hjælper dig med dine nakkesmerter – og skuldersmerter, fordi behandlingen åbner op for blodcirkulationen i de områder, der er blokeret. Når du får løsnet op for presset og din cirkulation bliver bedre, begynder din krop sin naturlige helingsproces. Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på dine nakkesmerter og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon ★ 60 46 60 34 eller ved at udfylde vores kontaktformular. 

Akupunktur mod rygsmerter, iskiassmerter og diskusprolaps 

Dine rygsmerter skyldes formentlig, at dine muskler er meget anspændte. Når dine muskler er anspændte, blokerer de for blodtilførslen og tilførslen af vigtige næringsstoffer til den del af ryggen, du har ondt – og derfor får du smerter og nedsat bevægelighed i det område. De fleste former for rygsmerter rammer lænden. Lænden, bækkenet og hoften er en enhed hvilket betyder at mangler på bevægelighed i hofte og / eller bækken vil lænden skulle klare større belastning. De hyppigste former for lændesmerter er iskias, diskusprolaps og lumbago. 

En behandlinger holder cirka mere dage, og bagefter er det vigtigt, at du igen får akupunktur mod dine rygsmerter, så din krop bliver ved med at kunne hele sig selv, så du til sidst er helt smertefri. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod tennisalbue 

Tennisalbue er en tilstand af smerte omkring albuen, der kan sidde i senerne eller i muskulaturen omkring albueleddet. Smerterne viser sig oftest ved albueknoglen med udstråling ned i underarmen. Tennisalbue er den mest kendte lidelse i albuen, hvor der også findes golfalbuer og musearm. Ved at indsætte akupunkturnålene i bestemte punkter på kroppen, kan jeg bryde nogle af de blokeringer, der begrænser strømmen af energi til armen. Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på dine nakkesmerter og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon ★ 60 46 60 34 eller ved at udfylde vores kontaktformular .

Akupunktur mod leddegigt 

Akupunktur mod gigt er et begreb, som alle bør tage seriøst. For her har du at gøre med en behandlingsform, der virkelig er effektivt. Leddegigt er en af de hyppigste årsager til smerter i vores samfund. Leddegigt gennemløber forskellige stadier, I begyndelsen er der rødme, hævelse og smerter i de angrebne led, senere kan leddene blive stive og deformerede. Derfor er det bedst, at starte med akupunktur inden symptomerne bliver værst. Altså og forebygge.

Akupunkturen tilrettelægges ud fra hvilket stadie gigten er i og kan ofte lindre smerterne væsentligt. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod knæsmerter 

Akupunktur kan være et særdeles effektivt redskab til behandling af de fleste knæsmerter.

Knæet er et led der skal kunne klare stor belastning. Akupunkturnåle sat i og omkring knæet vil kunne reducere og endda helt fjerne betændelse, samt dræne områder med for meget væske. Nålene arbejder på den måde at de udvider blodkarrene og dermed øger blodgennemstrømningen til området. Vi har mange god erfaringer med at behandle knæsmerter. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod sportsskader 

Sportsskader opstår både hos almindelige dagligdagsmotionister og professionelle sportsudøvere. Træner du hårdere eller i længere tid, end du normalt er vant til, risikerer du at overbelaste din krop og få en skade. En opstået sportsskade kan dog skyldes flere ting. Skaden kan ske som følge af en pludselig bevægelse, der resulterer i et vrid eller en forstrækning, men sker også typisk ved at træne forkert, altså udføre en øvelse i forkert udgangsposition.

Behandling mod sportsskader skal helst ske hurtigt, og akupunktur, massage og varmebehandling kan spille en stor rolle i en hurtigere restitution. Bestil din tid ved at ringe på telefon ★ 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod migræne og hovedpine 

Akupunktur er en effektiv og veldokumenteret behandlingsform mod migræne og spændingshovedpine. De fleste opnår en bedre livskvalitet ved hjælp af akupunktur, hvor nålene går ind og lindrer den dunkende smerte. Ofte skyldes din migræne en blokering i dit system eller en hormonel ubalance, som bevirker at blodet har svært ved at løbe tilbage mod hjertet, når det er oppe i hovedet. Denne stagnering i hovedet kan være med til at give dig din migræne. 

Akupunktur hjælper dig med din migræne, fordi behandlingen åbner op for blodcirkulationen i de områder der er blokeret. Til forskel fra smertelindrende medicin, er akupunktur mod migræne en permanent løsning på dit problem, i stedet for blot en lindring nu og her. Det betyder, at dine smerter forsvinder lidt efter lidt, til du helt slipper for din migræne og eventuelle hovedpiner.

Vi har behandlet rigtig mange klienter med succes, der har lidt af tilbagevendende daglig migræne eller hovedpine. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

AKUPUNKTUR MOD FORDØJELSESPROBLEMER

Akupunktur mod fordøjelsesproblemer 

Akupunktur er en meget effektiv behandling mod diverse tarmlidelser og deriblandt diare, mavesmerter, forstoppelse, kvalme og opkast. En træg fordøjelse kan i mange tilfælde give smerter og mange ubalancer i kroppen. Det er værd at huske på, at 70% af vores immunforsvar sidder i tarmsystemet. Derfor er det meget vigtigt, at fordøjelsen fungerer optimalt. Kontakt mig og lad os gøre din hverdag nemmere.

  • Diarre (diarra) kan forekomme ved mange forskellige ubalancer og sygdomstilstande i tarm, bugspytkirtel og lever/galdesystemet, men også ved endokrine (hormonelle) lidelser og psykosomatisk lidelser. Akupunktur er en meget effektiv behandling mod diverse tarmlidelser og deriblandt diare.
  • Mavesårssmerter er afgrænsede epigastriske smerter, der ved ventrikelsår forværres af indtagelse af mad. Der kan være flere årsager til mavesår, det kan være infektion med Helicobacter pylori, men også irriterende substanser og psykosomatiske faktorer så som stress influerer på sygdommen. Akupunkturen er utrolig effektiv når det kommer til regulering af fordøjelsens forskellige funktioner.
  • Forstoppelse er hård afføring, som er vanskelig at komme af med, eller som kommer med flere dages mellemrum. Med akupunktur samt gode råd om kostændring så kan din forstoppelse fjernes på grund af akupunkturens unikke evne til at behandle årsagen til problemet. Det betyder, at din fordøjelse kommer i balance lidt efter lidt, indtil du har en mave og tarme der arbejder som de skal,  og du derfor kan indtage, optage og udskille maden optimalt.

Jeg med stor succes behandler forstoppelse med akupunktur. Lider du af irritabel tyktarm eller forstoppelse, så kontakt mig for en konsultation.

  • Kvalme og opkast opstår, fordi mavens og miltens qi ji eller qi mekanisme bliver forstyrret. Det kan både være pga. en xu tilstand som mave- og miltqi xu, hvor der mangler kraft til at sende qi nedad, eller en shi tilstand, som blokerer for maveqi eller forstyrrer maveqien , så den stiger opad. Akupunktur kan lindre og i bedste fald fjerne det meste af din kvalme. Jo tidligere vi opstarter kvalmebehandling i form af akupunktur, jo større er chancen for at du opnår den fulde effekt.

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

AKUPUNKTUR MOD GYNÆKOLOGISK & FERTILITET

Akupunktur mod fertilitet (graviditet) 

Akupunktur kan styrke tilførslen af blod og næring til din livmoder og dit barn og desuden lindre langt de fleste graviditetsrelaterede symptomer. Hormonbalancen kan reguleres med akupunktur så kvindens balance under forløbet er så stabil som mulig.  Med akupunktur kan du styrke din fertilitet og dermed øge din chance for at blive gravid, uanset om du prøver på naturlig vis, eller er i anden fertilitetsbehandling, såsom IVF, kunstig befrugtning eller lignende. Som akupunktør har jeg meget stor erfaring og rigtig gode resultater,når jeg behandler fertilitet (graviditet). 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod graviditetskvalme & smerter under graviditet

Graviditetskvalme? At være gravid er en lykkelig tilstand, men for nogle kvinder kan de første måneder være en større udfordring, hvis de plages af graviditetskvalme – men fortvivl ikke, akupunktur mod graviditetskvalme er det godt at komme i gang så tidligt som muligt – og behandlingen er så effektiv, så du igen kan nyde dine lykkelige omstændigheder. 

Akupunktur er et supergodt redskab mod kvalme og opkast, til forskel for behandling med medicin er akupunktur en effektiv og nænsom behandlingsform uden bivirkninger eller risici. Vi har behandlet kvinder med graviditetskvalme og opkast i 12 år og med gode resultater. Kontakt mig og lad os gøre din hverdag nemmere.

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod lændesmerter og bækkensmerter under din graviditet, giver dig bevægeligheden tilbage i lænden og hofterne, så du ikke længere skal døje med frustrerende smerter i din hverdag, samt hovedpine, hævede fingre, dårlig søvn, angst for fødsel og meget mere.

Til forskel fra symptomdæmpende medicin undgår du at påvirke dig og dit barn med præparater, som ikke er sunde for kroppen. Du slipper af med dine smerter uden kemiske bivirkninger og får fjernet blokeringer, så du kan bevæge dig mere frit. Dette kan senere medvirke til en mindre besværlig og smertefuld fødsel.

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod menstruationssmerter

Menstruationssmerter er noget, de fleste kvinder kender til. Det er naturligt, at med menstruation følger smerter og generel utilpashed. Generelt fordi der ikke er frit flow i livmoderen, eller at der i slutningen af menstruationen ikke er nok blod i livmoderen. 

Akupunkturen vil afhjælpe denne tilstand ved at sætte gang i flowet i livmoderen, og ligeledes sætte gang i væsketransporten så du ikke længere føler dig så ubehagelig tilpas. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod hedeture & overgangsalder

Akupunktur kan afhjælpe mange gener ved overgangsalder

Overgangsalder giver desværre mange kvinder en del gener – bl.a. nedsat sexlyst, irritation, manglende koncentrationsevne, hedeture, depression og hovedpine. Også humørsvingninger, nattesved og søvnløshed forekommer i forbindelse med overgangsalder. 

Overgangsalder betyder markant reduceret produktion af østrogen og progesteron, der er hormoner. Med alderen aftager et menneskes yin- og yang-tonus, dog normalt jævnt og indbyrdes harmonisk. I overgangsalderen sker der imidlertid et mere brat fald i kvinders yin-tonus, dette skyldes den cykliske ”alt-eller-ingenting” styring af ovariernes hormonproduktion, sagt på en anden måde, sker der et drastisk fald i østrogen produktionen over kort tid hvilket medfører tørre slimhinder, osteoporose, hedestigninger, svimmelhed, nattesved, søvnforstyrrelser, med symptomer som irritabilitet,  højt blodtryk, hovedpine, muskelspændinger m.m.

Ved at bearbejde meridianpunkter med akupunktur kan vi helt eller delvist genoprette balancen, skabe kroppens kemiske balance og dermed fjerne eller reducere de ubehagelige symptomer. Det er vigtigt at komme så tidligt som muligt i forløbet, jo tidligere du kommer i gang,jo kortere tid skal der til for at genetablere balancen. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

AKUPUNKTUR MOD ØVRIGE PROBLEMER

Akupunktur mod kræft 

Næsten alle de bivirkninger og symptomer som opstår i kølvandet på kræft i forbindelse med kemoterapi, er der gode resultater med at lindre, og derved kan du få en betydelig bedring i din livskvalitet. I bund og grund er pointen med akupunktur at styrke immunforsvaret  før og efter hver behandling med kemoterapi, så kroppen kan modstå og arbejde imod kræftsygdommen.

Som akupunktør har jeg meget stor erfaring og virkelig gode resultater,når jeg behandler kræftpatienter, som får kemoterapi. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular. 

Akupunktur mod dårligt immunforsvar 

Immunforsvaret er en nødvendighed for at mennesket kan overleve diverse sygdomme. Vores immunforsvar svækkes over tid af f.eks. alder, alkohol, tobak, forurening og langvarig stress, der er en markant negativ faktor for kroppen.  Kritisk sygdom er der rigtig mange mennesker, der bliver ramt af i dag. Styrkelse og støttebehandling af dit immunforsvar kan hjælpe din krop med bedre at forebygge kommende sygdomsangreb. 

Til forskel fra vestlige medicin, er akupunktur mod et dårligt immunforsvar en permanent løsning på dit problem, i stedet for blot en lindring nu og her. 

Ofte skyldes dit dårlige immunforsvar en blokering et eller flere steder i kroppen, dårlig kost, eller en medfødt fejl, som gør, at blodet og varmen i din krop har svært ved at cirkulere ordentligt fra de indre organer. Akupunktur er godt til at få optimeret og styrket dit immunforsvar, så sygdomme igen bliver holdt for døren. 

★ Bestil din tid ved at ringe på telefon 60 46 60 34 eller udfyld vores kontaktformular.

Akupunktur mod COVID-19 senfølger 

Nye undersøgelser bekræfter, at akupunktur beroliger inflammationen i kroppen forbundet med kroniske CORONA senfølger. Akupunktur er en velkendt behandlingsform til at imødekomme ovennævnte symptomer. Studier bekræfter at akupunktur er meget effektivt til at berolige og balancere immunsystemet og nervesystemet.

Træthed

Manglende lugtesans

Koncentrationsbesvær

Hovedpine

Søvnløshed

Maveproblemer

Angst

Depression

Hoste

Smerter i muskler og led

Behandlingsforløbene strækker sig fra et par behandlinger til behandlinger over nogle måneder, og er afhængige af sværhedsgraden og hvor mange forskellige senfølger der er. Akupunktur er meget effektiv til behandling af coronavirus senfølger, og de fleste mærker allerede en effekt efter første behandling.

Som akupunktør har jeg meget stor erfaring og virkelig gode resultater,når jeg behandler COVID-19 senfølger, som får kemoterapi. 

★ Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til hvordan covid-19 senfølger behandles og hvilket behandlingsforløb du kan forvente med de senfølger du oplever.