Cupping (Kopsætning)

Alment anerkendt måde hvorpå kroppen kan afgiftes og derved den naturlige sundhed kan forbedres. Luften fjernes fra koppen, som saettes på huden hvorpå der opstår et vacuum der opstår et vakuum. På denne måde letter man lokale tilstopninger og opløser lymfeknuder langs rygraden, hvilket hjælper kroppen med at hvilket hjælper kroppen med at fungerer mere effektivt Behandlingen fremmer desuden Qi energien og blodets gennemstrømning.

Fordele

  • Fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. 
  • Anvender sugekopper der løsner bindevævet over muskulaturen op med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område.
  • Kan hjælpe spændinger, smerter eller myoser fra fx. dårlige arbejdsstillinger eller sportsskader
  • Kan afhjælpe en lang række forskellige muskelsmerter. Man arbejder i de dybere muskellag samt i bindevævet og kan dermed forebygge mange problemer og gener i kroppen.

Hvad der kan forventes ved en konsultation

En kopsætning behandling varer i 30 minutter. Først opvarmes de berørte områder. og dernæst placeres kopperne og skal sidde på huden i 7-12 minutter, inden de igen fjernes.

Vi gør opmærksom på, at man ofte vil få nogle tydelige røde mærker, som kan tage et par uger om at forsvinde. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen som den skal. 

Book en tid til Cupping