Kinesisk Akupunktur Center er autentisk og professionelt behandlings center.

Vi er specialister i akupunktur, massage, cupping og moxibustion for at lindre dine smertesymptomer på enhver del af din krop. Vi har stor erfaring med akunpunktur mod søvnløshed, sygdomme og underliggende helbredsgener som migræne, iskias, smertelindring af kræft og infertilitet. Generelt har vi løsninger til de fleste sygdomme. Du er meget velkommen til at tale med vores behandler for at høre mere. Oplev kraften i traditionel kinesisk medicin på egen hånd.

Vores mission

At Kinesisk Akupunktur Center, our mission is to improve the quality of life of patients by alleviating pain, boosting energy levels, reducing stress, and bringing harmony to the whole body.

Hvor forskellige er vi? Når du har prøvet vores behandling, vil du kende forskellen.

Tony Li

Vores terapeut er ikke en almindelig terapeut – han er en mentor på dette felt. Han har undervist i akupunktur og akupressur i mere end 10 år, og han blev certificeret af det professionelle Shanghai Traditional Chinese Medicine university i Shanghai, Kina. Han har gennem årene undervist mange kommende terapeuter, før han kom til Danmark. Han er en erfaren og dygtig terapeut.

2001 – 2007 Akupunkturlæge ved Shanghai International Hospital

2008 – Blev jeg inviteret til Danmark for at arbejde som akupunkturlæge i en dansk klinik for Akupunktur ledet af en kinesisk uddannet akupunkturlæge

2011 – Opens its own clinic in Frederiksberg

2020 – Affiliated as a masseur and acupuncturist at several five-star hotels in Copenhagen

TILBUD OG RAB

Kinesisk Akupunktur Center er medlem af Practicing Acupuncturists (PA)  og registered alternative therapist (RAB)  registrering, det giver dig mulighed for at få tilskud til behandlingen, hvis du har en sundheds-eller helbredsforsikring.

De fleste forsikringsselskaber har i deres sundhedsordninger indført tilskud til eller nogle gange fuld betaling for akupunkturbehandling udført af en Registreret Akupunktør.

Sådan gør du behandling med tilskud i Kinesisk Akupunktur Center: 

  • Ring til selskabet, hvor sundheds- eller helbredsforsikringen er tegnet
  • Fortæl dem, at det kinesiske akupunkturcenter er medlem af PA og RAB registreret. Spørg dem, hvilke behandlinger du kan få tilskud til og proceduren
  • Bestil tid til behandling
  • Betal i skranken og behold regningen efter hver behandling
  • Indsend regningen til forsikringsselskabet, som refunderer beløbet til dig