Refleksologi

Fordele

  • Zoneterapi og kræft
  • Flere kræftpatienter bruger zoneterapi til smertelindring og afslapning under kræftbehandlingen. Nogle oplever også, at zoneterapi kan dæmpe angst.
  • Der kan let opstå blokeringer og ubalancer i kroppen, der resulterer i sygdom og smerter. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer. Således bruger zoneterapeuter tryk til at sætte gang i kroppens selvhelbredende kræfter. kan afhjælpe fordøjelsesproblemer
  • Zoneterapi trykpåvirkes punkter på dine fødder og fjerner din krops ubalancer. Det er afspænding og afslapning både fysisk og psykisk. Lændesmerter og låste led, herunder smerter i iskiasnerven.

Hvordan virker det?

Refleksologi eller Zoneterapi er et gammelt redskab og en behandlingmetode, som er brugt til at genoprette kroppens balance. Jeg arbejder med en forståelse af kroppen som en helhed. Det vil sige, at det enkelte symptom behandles ud fra en holistisk betragtning af kroppen. Dermed kan man stimulere kroppens organer, muskler, nerver, hormoner og immunforsvar.

Gennem massagetryk på fødderne fokuserer vi altså på zoner, der er forbundet til de primære symptomer, men hele kroppen behandles herefter sekundært for at skabe balance i systemet.

Book en tid til Refleksologi