Sundhedspleje

Dyb Væv Massage

Hver muskel, skelet, nerve, organ og blodkar er forbundet med aponeurosis væv. Ligesom is der smelter i vand, er denne massage et sæt af dybe væv massage, som er udviklet på basis af den intramuskulære anatomi. Det kan lindre træghed, udmattelse og smerte der er opbygget i kroppen uden at føle angst eller ubehag.

Pebermynte Aloe Fod Behandling

Fødder sættes i varmt vand med tetræsolie og sten. Hver fod eksfolieres derefter med en mild skrub af essentiel olie.Efter udrensningen dyppes fødderne i et kar af varm paraffin. Mens den varme voks tager effekt, masseres nakke og skuldre. Efter voksen skrælles af, bliver cremen brugt som mosterier.

Aroma Terapi

Det er en periode med behandling, som hjælper én til at slappe af med essential olie, musik og berøring. Når et foster vokser i livmoderen, som er i livmoderen, kan det føle varmen fra væsken, hjerterytmen af moderen. Derfor er dette den første sans for mennesket.

Den menneskelige krop er i sig selv et mikrokosmos. Lyder som surf, damp småskændes, insekter skriger og kvidrende,som er relateret til naturlig musik vil gå til sindet af tilhøreren. Den balsamisk terapeut ælter den curer rytmisk med den strømmende objekt i hånden under massage proces under den naturlige og harmonisk musik samarbejder med essentiale olie. Lugtesansen og følesansen kan være dybt afslappet i harmoni med den samme rytme.

Book en tid til Sundhedspleje