Kinesisk medicin behandlinger

Vi er specialister i akupunktur, massage, cupping og moxibustion for at lindre dine smertesymptomer på enhver del af din krop. Vi har stor erfaring med akupunktur ved søvnløshed, sygdomme og underliggende helbredstilstande som migræne, iskias, smertelindring ved kræft og infertilitet. Generelt har vi løsninger til de fleste sygdomme. Du er meget velkommen til at tale med vores behandler for at høre mere. Oplev kraften i traditionel kinesisk medicin på første hånd.

Akupunktur

Akupunktur stimulerer meridiansystemet til at skabe lindring ved at genbalancere yin, yang og qi. National Institutes of Health (NIH) undersøgelser har vist, at akupunktur er en effektiv behandling alene eller i kombination med konventionelle terapier. Akupunktur mod søvnløshed, kvalme forårsaget af kirurgisk anæstesi og cancerkemoterapi, hovedpine, tennisalbue, nakke- og skuldersmerter, myofasciale smerter, lændesmerter, ansigtslammelse og slagtilfælde mv.

Læs mere om akupunktur og vores klinik.

Akupressur

Akupressur er en asiatisk måde, at arbejde med kroppen, som har rødder i traditionel kinesisk medicin. Eksempler på andet asiatisk arbejde med kroppen er medicinske qigong og Tuina. Akupressur bruger fingrene, håndfladerne, albuerne eller fødderne eller specielle apparater til at lægge pres på akupunktene på kroppens meridianer. Undertiden involverer akupressur også strækning eller akupressurmassage såvel som andre metoder.

 • Acupressure vil af med cellulite
 • Strammes op
 • Restituere hurtigt
 • Sætte gang i blodcirkulationen eller fjerne spændinger og affaldsstoffer i kroppen med massage

Under en akupressursession ligger du fuldt klædt på et blødt massagebord. Lægeren presser forsigtigt på akupressurpunkter på din krop. En session varer typisk cirka en time. Du har muligvis brug for flere sessioner for at få de bedste resultater

Gua sha

Alment anerkendt måde hvorpå kroppen kan afgiftes og derved den naturlige sundhed kan forbedres. Luften fjernes fra koppen, som saettes på huden hvorpå der opstår et vacuum der opstår et vakuum. På denne måde letter man lokale tilstopninger og opløser lymfeknuder langs rygraden, hvilket hjælper kroppen med at hvilket hjælper kroppen med at fungerer mere effektivt Behandlingen fremmer desuden Qi energien og blodets gennemstrømning.

Cupping

Alment anerkendt måde hvorpå kroppen kan afgiftes og derved den naturlige sundhed kan forbedres. Luften fjernes fra koppen, som saettes på huden hvorpå der opstår et vacuum der opstår et vakuum. På denne måde letter man lokale tilstopninger og opløser lymfeknuder langs rygraden, hvilket hjælper kroppen med at hvilket hjælper kroppen med at fungerer mere effektivt Behandlingen fremmer desuden Qi energien og blodets gennemstrømning.

 • Fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. 
 • Anvender sugekopper der løsner bindevævet over muskulaturen op med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område.
 • Kan hjælpe spændinger, smerter eller myoser fra fx. dårlige arbejdsstillinger eller sportsskader
 • Kan afhjælpe en lang række forskellige muskelsmerter. Man arbejder i de dybere muskellag samt i bindevævet og kan dermed forebygge mange problemer og gener i kroppen.

En kopsætning behandling varer i 30 minutter. Først opvarmes de berørte områder. og dernæst placeres kopperne og skal sidde på huden i 7-12 minutter, inden de igen fjernes.

Vi gør opmærksom på, at man ofte vil få nogle tydelige røde mærker, som kan tage et par uger om at forsvinde. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen som den skal.

Refleksologi

Fod refleksologi er baseret på den antagelse, at vore nervezoner eller reflekspunkter bevæger sig fra hoved til fod og passerer vore vitale organer. Effekten mindsker smerter og er specielt velegnet ved rygsmerter, forbedrer blodforsyningen og virker afslappende på krop og sind.

 • Zoneterapi og kræft
 • Flere kræftpatienter bruger zoneterapi til smertelindring og afslapning under kræftbehandlingen. Nogle oplever også, at zoneterapi kan dæmpe angst.
 • Der kan let opstå blokeringer og ubalancer i kroppen, der resulterer i sygdom og smerter. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer. Således bruger zoneterapeuter tryk til at sætte gang i kroppens selvhelbredende kræfter. kan afhjælpe fordøjelsesproblemer
 • Zoneterapi trykpåvirkes punkter på dine fødder og fjerner din krops ubalancer. Det er afspænding og afslapning både fysisk og psykisk. Lændesmerter og låste led, herunder smerter i iskiasnerven.

Refleksologi eller Zoneterapi er et gammelt redskab og en behandlingmetode, som er brugt til at genoprette kroppens balance. Jeg arbejder med en forståelse af kroppen som en helhed. Det vil sige, at det enkelte symptom behandles ud fra en holistisk betragtning af kroppen. Dermed kan man stimulere kroppens organer, muskler, nerver, hormoner og immunforsvar.

Gennem massagetryk på fødderne fokuserer vi altså på zoner, der er forbundet til de primære symptomer, men hele kroppen behandles herefter sekundært for at skabe balance i systemet.

Scroll to Top